Als uw advertentiebudget beperkt is, waarom zou u dan geen gebruik maken van gratis online marketing?

Ondernemen gaat over het minimaliseren van de kosten en het maximaliseren van de winst. Om de kosten te minimaliseren, moet u bedenken hoeveel u in de marketing van uw bedrijf steekt. Of u nu nieuw of oud bent in de online marketingbranche, u heeft mogelijk een beperkt advertentiebudget voor websitemarketing. Zelfs met voldoende middelen moeten de kosten worden geminimaliseerd om in bedrijf te blijven. Gratis online marketing is dus een sleutelfactor bij het laten groeien van uw online bedrijf. ga je akkoord

Toen ik net begon met online marketing, heb ik veel geld uitgegeven om snel rendement te behalen in de kortst mogelijke tijd. Ik heb diep in mijn zakken gegraven om geld uit te geven aan manieren om verkeer naar mijn website te leiden. In eerste instantie dacht ik dat ik zo snel mogelijk online geld zou verdienen. Hm! Dat was het niet. Ik besefte dat als ik doorging met consumeren zonder helemaal opnieuw te beginnen, ik middelen zou verspillen aan dingen die niet bij me passen. Dus besloot ik me in te zetten voor gratis online marketing.

Wist je dat online marketeers er zijn om geld te verdienen? Ja, daarom zijn we in business. Om geld te verdienen, overdrijven sommige marketeers echter veel. Ik bezoek altijd websites met advertenties die me aan het lachen maken. Weet u waarom? Omdat ik op een gegeven moment het slachtoffer werd van een advertentie “Maak 2000 in 72 uur”. De meeste marketeers creΓ«ren een gevoel van urgentie voor u om geld uit te geven door u het gevoel te geven dat u binnen enkele uren geld kunt verdienen. Maar zo eenvoudig is het niet.

Snel geld online verdienen is mogelijk, maar het kan een uitdaging zijn voor nieuwe marketeers. Het gebruik van betaalde internationale online marketing methoden raden wij af. Ze werken zeker. Maar waar ik op mijn hoede voor ben, is mijn zuurverdiende geld uitgeven aan marketingmethoden waarvan ik niet echt weet hoe ze moeten werken. Daarom is het goed voor beginners om eerst te profiteren van gratis online marketingmethoden, aangezien ze ervaring hebben met online zakendoen.

Er zijn veel gratis online marketingmethoden, maar ik wil slechts 6 methoden met u delen die ik heb gebruikt en die effectief zijn bevonden.

1. Artikelmarketing is een zeer effectieve gratis online marketingmethode die door de meest briljante en ervaren marketeers wordt gebruikt om constant verkeer naar hun websites te leiden. Het enige dat u hoeft te doen, is een artikel schrijven over een onderwerp dat relevant is voor uw niche en dit handmatig indienen bij een artikeldirectory die u geen cent in rekening brengt. Uw uitdaging hier is om consequent artikelen te produceren en een lijst met artikelen in de directory te hebben voor het indienen van artikelen.

2. Open een account bij Google om gratis online marketingtools te gebruiken, zoals blogger, Google Webmaster Tools, Google Analytics, Google Sitemaps, Google AdSense, Google Writely, Google Content Submission, Google Alerts en Google Froogle. Dit zijn advertentietools die u kunt gebruiken zonder munten te betalen om het websiteverkeer te vergroten. Jouw uitdaging is om te leren hoe je ze kunt gebruiken.

3. Gebruik mond-tot-mondreclame om de mensen waarmee u contact opneemt persoonlijk op de hoogte te stellen van uw online aanwezigheid. Onderschat de mond-tot-mondreclame niet. Dat is een verrassing voor mij. Ik vraag mensen altijd om mijn website te bezoeken en de respons is altijd geweldig.

4. Gebruik sociale netwerken om in contact te komen met veel mensen die dezelfde interesses delen. Sociale netwerken zijn een effectieve gratis online marketingtool. Er zijn veel sociale sites, maar enkele van de meest populaire zijn Facebook, Twitter, LinkedIn, MySpace, Ning, Google++, Tagged, Badoo, MyLife en Friendster.

5. Forummarketing is een andere gratis online marketingmethode die u niet mag missen. Veel ervaren online marketeers gebruiken het. Het enige dat u hoeft te doen, is lid worden van het forum en een actief lid worden. U zult beginnen verkeer naar uw site te zien komen vanaf het forum.

6. Social bookmarking is een systeem waarbij leden van hetzelfde netwerk websites kunnen vermelden waartoe andere leden van het netwerk toegang hebben. Net als sociale netwerken is social bookmarking een methode die een hot issue is geworden voor internetgebruikers. Social bookmarking-sites omvatten voornamelijk Twitter, Squidoo, StumbleUpon, Reddit, Blinklist, Clipmarks, enz.

Na het verkennen en gebruiken van gratis online marketingmethoden, kunt u nu betaalde traditionele en online advertenties gebruiken om meer klanten te bereiken en uw bedrijf te laten groeien. Maar onderschat de effectiviteit van gratis online marketing niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *