CommerciΓ«le airconditioning – Vervang uw bestaande systeem volledig

Met zoveel airconditioningproducten die de Brisbane-markt overspoelen, zou u ook moeten overwegen om uw huidige airconditioningsysteem te vervangen door de nieuwste technologie. Veel mensen hebben airconditioning deurne.Β Kan worden ingewisseld voor nieuw kanaal HVAC. Ze denken dat ze hun huidige kanalen en ventilatieopeningen ook kunnen gebruiken voor nieuwe HVAC-systemen. In de praktijk is dit echter niet mogelijk. Hier zitten verschillende redenen achter.

De eerste reden is dat de uitlaat van het omgekeerde circulatiesysteem zich meestal bij het raam bevindt en niet bij de deur. Het is zo gepland dat de lucht die uit de ramen komt, naar behoefte kan worden verwarmd of gekoeld. In een omgekeerd circulatiesysteem moet de luchtstroom het langst mogelijke pad hebben. We hebben ook een omgekeerd pad nodig van de uitgang terug naar het gas. Als de locatie van de uitlaat zich nu dicht bij de deur bevindt, wordt de lucht van onder de deur naar binnen gezogen en kan deze er niet uit. Dit resulteert in hotspots bij de meeste ramen in de kamer.

Deze grill staat meestal bij de deur. Dit is hinderlijk omdat lucht het langste pad niet kan passeren. Hierdoor kan de ruimte niet goed gekoeld of verwarmd worden. Als je hem direct naast een raam installeert, stroomt er lucht uit het raam en ontstaat er een hotspot bij de deur.

Als het rooster van het omgekeerde AC-systeem zich bevindt in de buurt van waar het rooster van de vorige gekanaliseerde AC zich bevond, zullen de kwaliteit en efficiΓ«ntie van het systeem ernstig worden aangetast. De beste optie is dus om vanaf nul te beginnen. Dit betekent zeker veel extra werk, maar het is het waard. Als u een upgrade uitvoert, profiteert u optimaal van uw upgrade. Je kunt ook een andere grill toevoegen dan de vorige als dat te duur is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *