Review: Tarte Shape Tape Concealer – de hype waard?

Tegenwoordig gebruiken dames een atriale liftband in plaats van beha’s onder hun jurk. Er zijn niet bepaald positieve of negatieve doelstellingen voor het gebruik van tape in plaats van beha’s te gebruiken. Geen goede reden dat u tape gebruikt, u moet de echte methode kennen om het op te nemen. Hier regel ik alles over atriale liftgroepen.

Inspiraties voor het gebruik van boezemtape in plaats van boezemtape

Op het moment dat je nooit meer een beha kunt dragen
Een verdediging tegen buste taping is dat je geen beha kunt dragen. Je kunt het niet dragen omdat je jurk zo ontworpen is. U kunt bijvoorbeeld geen beha’s met linten dragen bij uw aankleden. Dit komt omdat de wimpers vanaf de achterkant zichtbaar zijn en je er vreemd uitziet, niemand draagt opvallende beha’s!
Echter, zonder een beha te dragen om uw borst op te tillen en de gang van zaken te verminderen, kunt u atriale lifttape gebruiken.

Gladde borst
Vrouwen die zich moeten kleden als een man of zich moeten verkleden als een persoon voor toneelstukken, gebruiken Boobtape om hun borst te fixeren. Bovendien worden atriale liftgroepen door vakmensen gebruikt om de voortgang van de kamer tijdens de ontwikkeling te verminderen.
Maak een decolletΓ©
Atriale lifttape wordt gebruikt om decolletΓ© te maken. Iemand die SMA-borsten heeft en geen decolletΓ© krijgt, kan op een manier verbinding maken met de tape om decolletΓ© te maken. Evenzo wordt het tonen van boezems gebruikt door transgenders.
Wat voor soort atriale lifttape is er?
Een medische tape is nuttig, maar gebruik geen papieren tape, omdat deze machteloos en niet veelzijdig is. U kunt ook sportsjorbanden gebruiken. Alles wat je kiest, moet voldoende breed zijn en eruit zien als textuurtape. Deze tapes passen het beste bij je huid en zijn beschermd. Een lijnband is gevaarlijker om te gebruiken en kan niet worden gebruikt als u een gevoelige huid heeft.
Zorg er bij het kopen van een boezemlifttape voor dat deze geen kracht heeft, aangezien het vaak ondraaglijk is wanneer u het verwijdert. Elke textuurtape die u gebruikt, moet ademend zijn. Dit komt omdat, als het niet ademend is, het je huid nat maakt van het zweet.

Afgezien daarvan garandeert het kopen van een boezemliftband dat het niet duidelijk is. Dat betekent dat wanneer je je huid ergens tegenaan wrijft of omarmt, dit geen verwoestende omwenteling zou moeten veroorzaken zoals plastic tape. Dit kan een stuk in verlegenheid brengen. Bekijk vervolgens de educatieve activiteit en gebruik tape op een manier die geen ophef veroorzaakt. Een tape met minder lijm en papier kan spannend zijn.
Tips voor het gebruik van atriale lifttapes-

Gebruik in de eerste plaats een tepelhofdeksel om uw tepelhof te bedekken. Je kunt ook tape op je tepelhof gebruiken, maar doe er dan iets als een klein kussentje of watje overheen om het te krijgen. Probeer niet gewoon te proberen de tape op uw tepelhof te plakken.
Zorg er tijdens het tapen voor dat de tape niet aan het gevoelige gebied hecht. Omdat het misschien gewoon ondraaglijk is als je de tape verwijdert.
Zorg ervoor dat u niet te veel aan de borst trekt met behulp van de atriale liftband, omdat uw borst hierdoor meer aangepast zal verschijnen.
Vraag continu om een buddy in plaats van op te nemen zonder hulp van iemand anders. Hierdoor kunt u het daadwerkelijk en correct opnemen. Omdat men onbeweeglijk op de borst kan staan terwijl verschillende tapes het vasthouden.
Dingen om te herinneren
Breng nooit tape aan op door de zon verbrande huid of beschadigde huid
Om te controleren of de tape niet te gevoelig is voor je huid, doe je een hechtingstest. Dat betekent dat je gewoon een klein stukje tape gebruikt om over je huid te testen.
Beton wordt gratis als je veel zweet. Doe wat nodig is om geen tape te gebruiken, in de verwachting dat je een meer vochtige huid hebt met zweet.
Zorg ervoor dat u de huid droogt en zuivert voordat u de tape gebruikt, over het algemeen kan er vuil aan uw huid hechten.
Een warme douche voorafgaand aan het verwijderen van de tape zal de strategie minder lastig en ongecompliceerd maken.
Als er na het verwijderen van de tape wat plakkerige plekken op uw huid ontstaan, kunt u deze bedekken met kinderolie en zachtjes wrijven om het te verwijderen.
Hoe zou je je borsten tapen?
Het tapen van je buste hangt af van de jurk die je draagt. We zullen iets dragen dat een veilige positie heeft, dan wil je het helemaal alleen. Ik moet naar links gaan, dan moet je de borst vasthouden en van onder naar boven tape, afhankelijk van hoeveel lift je nodig hebt. De volgende zijn een paar overwegingen voor u!
Reproduceer Atriale Lifting – knip de condities van de atriale lifting tape uit en breng aan zonder garanties!
Breng delen van de tape aan – gebruik de stukjes tape om het op een beha te laten lijken. Gebruik dit idee zodra u het zonder enige bescherming draagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *